Kartal’da yangın: 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Kartal’da Çıkan Yangında İki Kişi Yaralandı

İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan bir binada çıkan yangında, biri itfaiye eri olmak üzere toplamda 2 kişi yaralandı.

DHA’nın aktardığı habere göre, yangın Kartal Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı’nda yer alan 5 katlı bir binanın 4. katındaki müzik atölyesinde meydana geldi. Atölyedeki amfinin patlaması sonucu çıktığı düşünülen yangın, hızla dairenin içine yayıldı.

Fotoğraf: DHA

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalıştı. Yangın sırasında dumandan etkilenen bir kişi ile müdahale esnasında yaralanan bir itfaiye eri, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Trabzonspor gol oldu yağdı

Trabzonspor, hazırlık maçında attığı 4 golle kazandı. Yeni transfer ilk golünü attı.

Sapanca Gölü’nde Boğulma Faciası

14 yaşındaki Irak uyruklu Omar, Sapanca Gölü’nde boğuldu, arkadaşları kurtarıldı.

U23 Atletizm Şampiyonası’nda İki Altın

Dilek Koçak ve Mazlum Demir, Avrupa U23 Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC’de Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa’daki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Suriye diplomasisi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Hasan Şeybani ve ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrak ile telefonda görüştü.

Samsun’da Aile İçi Bıçaklama Olayı

Samsun’da P.F., yengesini bıçaklayarak ağır yaraladı; mahkemece tutuklandı.