Ali Babacan: “DEVA Partisi, 5. Yılını Kutluyor”
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi’nin kuruluşunun 5’inci yıl dönümünde, milletin talebi ve DEVA kadrolarının kararlılığıyla başarılı olduklarını belirtti. Babacan, önlerinde uzun bir yol olduğunu vurgulayarak, çalışmaların aynı azimle devam edeceğini ifade etti.
DEVA’nın 5. Yıl Mesajı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEVA Partisi’nin kuruluşunun 5. yıl dönümünde video mesajında şunları söyledi:
“DEVA Partisi bugün 5. yılını kutluyor. Tam 5 yıl önce yola çıktık, milletin derdiyle dertlendik, çözümler ürettik. Oturduğumuz her sofrada, gittiğimiz her yerde projelerimizi paylaştık. Günlük siyasi rüzgarlara kapılmadık, milletin sorunlarına odaklandık. İnanmadığımızı söylemedik, hayal tacirliği yapmadık. Parlamenter sistemi savunduk ve ayrımcılığı reddettik. Şiddeti kınadık, insan haklarını savunduk.”
Babacan, DEVA’nın beşinci yılında yapılanları değil, yapılmayanları anlatarak şunları dile getirdi:
“DEVA olarak gerçekçi ve doğru olduk, her zaman dürüst davrandık. Ülkenin problemlerine odaklanarak çözümler ürettik. Kimseyi aldatmadık, insanca davrandık. Halkımıza, destekçilerimize ve partililere minnettarım. Birlikte nice beş yıllara!”
Babacan, “DEVA, milletin desteğiyle dimdik ayakta duruyor. Gelecek için umut doluyuz. Türkiye için sorumluluk alma zamanı geldi. Teşkilatımıza, partililere ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. DEVA 5 yaşında; birlikte nice yıllara!” dedi.
More Stories
Kaymakam Çelik’ten 65 Yaş Üstü Ailelere İftar
Adana Ceyhan’daki balık ölümlerine inceleme… Numuneler alındı, tesislere idari yaptırım yolda
‘Siz misiniz muhbirlik eden’ deyip kahvehaneyi taradılar: 1 ölü