Bugün bile durmadı… CHP’nin acı gününde AKP’li Mustafa Varank’tan, Ekrem İmamoğlu’na hakaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek‘in cenaze töreni sırasında yaşanan olayda; AKP’li Mustafa Varank, tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na hakaret etti. Bu durum, sosyal medyada büyük tepki topladı.

CHP’nin genç belediye başkanı Ferdi Zeyrek, talihsiz bir kaza sonucu 48 yaşında hayatını kaybetti.

O süreçte her kesimden destek ve taziye mesajları alan Zeyrek için Manisa’da büyük bir kalabalık tarafından uğurlama töreni düzenlendi.

İMAMOĞLU’NUN KATILIMI ENGELLENDİ

CHP’nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, cenazeye katılmak için Adalet Bakanlığı’na başvurdu fakat talebi reddedildi.

İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ise Manisa’ya giderek Zeyrek ailesine destek oldu.

ACI GÜNDE HAKARETLER YAĞDI

CHP’nin acı gününde AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

İktidara yakın ‘gdh’ hesabının “Ali Nuhoğlu her şeyi itiraf etti, etkin pişmanlık hükümlerince serbest kaldı” paylaşımını alıntılayan Varank, İmamoğlu’na “namussuz” diyerek hakaret etti.

Varank, “İSKİ’den ödeme çıkarttırıp kendine villa aldıran bir belediye başkanı olmaz, ancak namussuz olur…” şeklinde konuştu.

EL KONULAN ŞİRKET AKP DÖNEMİNDE İHALE ALMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki soruşturma kapsamında el konulan Trend İnşaat’ın, AKP döneminde ihale aldığı ortaya çıktı.

Şirketin AKP döneminde İBB’den 10,1 milyon TL’lik ihale aldığı ve Karayolları ile 147,6 milyon TL’lik anlaşma yaptığı belirlendi.

Related Posts

Balıkesir Gönen’de fabrika yangını: 2 kişi hayatını kaybetti

Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan süt fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangında 2 işçinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

UEFA’dan Beşiktaş’a ceza

Beşiktaş’a Shaktar Donetsk maçında merdivenlerin bloke edilmesi ile sahaya meşale ve yabancı madde atılması nedeniyle para cezası verildi.

Rezidansta Darp Olayı

Küçükçekmece’de resepsiyon görevlisi, uyardığı kişi tarafından darbedildi. Güvenlik kamerasında kaydedildi.

Yalova’da Bıçaklı Saldırı: Şüpheli Gözaltında

Çınarcık’ta yoldan geçen araçlara bıçakla saldıran şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Derede çırpınan kardeşini kurtarmak istedi; ikisi de boğuldu

Konya’nın Derebucak ilçesinde derede kaybolan iki kız kardeşin cansız bedenleri bulundu.

MHP’den Terörsüz Türkiye İçin Buluşma

MHP, Erzurum’da ‘Asırlık Birlik’ temalı buluşma düzenledi, 81 ili kapsayacak etkinlikler planlıyor.