Afyonkarahisar’da Aranan Şahıs Yakalandı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Kasten Yaralama Suçundan Mahkum Şahsı Yakaladı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan önleyici kolluk devriyesinde; kasten yaralama suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan T.D. isimli şahıs, Sülümenli beldesinde yakalandı. Yakalanan şahıs, tutuklanarak Afyonkarahisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla yürüttüğü operasyonlarla suçluları adalet önüne çıkarıyor. Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ekipler, suçluların kaçamayacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, jandarma ekipleri halkın da desteğiyle suçluların biran önce bulunup adalete teslim edileceğini belirtti.

Kaynak: Afyonkarahisar TV Haber

Related Posts

‘Sazan sarmalı’ dolandırıcılığında 6 tutuklama: Hesaplardaki hareketlilik 70 milyon lira…

Kırklareli merkezli, ‘sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandırıcılık yapıp, yasa dışı bahis oynatanlara yönelik polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Şüphelilerin bankada hep hareketlerinin 70 milyon 646 bin 466 lira olduğu belirlendi.

CHP Van İl Başkanı’ndan mitinge çağrı: ‘Kayyum gasplarına, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı…’

CHP’nin Türkiye’nin farklı bir illerinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, 10 Mayıs Cumartesi günü Van’da gerçekleştirilecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, ”Kayyum gasplarına karşı, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı Van halkının tamamını mitinge davet ediyoruz” dedi.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

Matviyenko: Batı’nın üst düzey devlet yetkililerinin Moskova’ya gelmesini engellemek için sahada çalıştığını biliyoruz

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, : Batı’nın üst düzey devlet yetkililerinin Moskova’ya gelmesini engellemek için sahada çalıştığını açıkladı.

SON DAKİKA! Hindistan Pakistan’a füzelerle saldırdı

Hindistan ordusu, Pakistan ve Pakistan’ın kontrolündeki Azad Keşmir bölgesindeki “hedeflere” karşı askeri operasyon başlattığını duyurdu. Pakistan Askeri Sözcüsü ise Hindistan’nın Pakistan’ın Muzafferabad kentinin 3 bölgesine füzelerle saldırdığını …

Putin ve Netanyahu’dan kritik görüşme

Putin ve Netanyahu’dan kritik görüşme