Deniz Zeyrek: Öcalan, kendisini Cumhur İttifakı’nın yeni ortağı gibi konumlandırmış

Deniz Zeyrek: Öcalan Kendisini Cumhur İttifakının Yeni Ortağı Gibi Konumlandırmış

Nefes gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan’ın İmralı ziyareti sonrasındaki açıklamalarını köşesinde değerlendirdi. Zeyrek, Abdullah Öcalan’ın, kamuoyuna yönelik mesajında, kendisini siyasi bir lider olarak konumlandırarak ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kendisiyle iş birliği yapmak isteyen iki siyasi lider gibi gösterdiğini belirtti. Cumhur İttifakı’nın yeni bir ortağı gibi kendisini konumlandırdığını vurgulayan Zeyrek, “Cumhur İttifakı’nın yeni ortağı gibi konumlandırmış,” şeklinde ifade etti.

Zeyrek yazısında, Sırrı Süreyya Önder’in TBMM Başkanvekili olduğunu ve Öcalan’la TBMM Başkanvekili seviyesinde bir görüşme gerçekleştirdiğini hatırlattı. Öcalan’ın mesajında, kendisini siyasi lider gibi konumlandırdığını ve Erdoğan ile Bahçeli’yi iş birliği yapmak isteyen liderler olarak gösterdiğini belirten Zeyrek, “‘Sayın Bahçeli’nin ve Sayın Erdoğan’ın güç verdiği yeni paradigmaya, ben de pozitif anlamda gerekli katkıyı sunacak ehil ve kararlılığa sahibim’ ifadesiyle kendisini Cumhur İttifakı’nın yeni ortağı gibi konumlandırmış” dedi.

Erdoğan ve Bahçeli’nin bu duruma itirazı olmaması durumunda kimsenin itiraz etmemesi gerektiğini belirten Zeyrek, detayları köşesinde meraklılarıyla paylaştı.

Yazının tamamı için buraya tıklayabilirsiniz.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

 


Related Posts

Gazze’de ölü sayısı 84 bin

Terör devleti İsrail’in 7 Ekim 2023’te Gazze’ye yönelik başlattığı soykırımda resmi rakamlara göre 56 bin sivil yaşamını yitirirken, gayrı resmi raporlar bu sayıyı 433 bine kadar çıkarıyor.

‘Ne kadar masum bir talep değil mi?’ diye sordu… Tutuklu İPA Başkanı Buğra Gökce’den mektup: ‘Pazar kahvaltısı’

Silivri’de tutuklu bulunan İPA Başkanı Buğra Gökce, cezaevinden yazdığı mektupta, “Ne kadar masum bir talep değil mi? Yumurtanın tavaya kırılıp yenmesine hasret binlerce mahkum var cezaevinde” dedi.

Bahçeli MHP’ye talimatı verdi

MHP, partinin genel başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 81 ilde ‘Terörsüz Türkiye’ toplantıları düzenleme başlayacak.

3 gün sonra bu şartı yerine getirmeyen trafiğe çıkamayacak

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yeni düzenlemesiyle, 1 Temmuz’dan itibaren 750 kilogram altı römorklar için noter tescili ve plaka alma zorunluluğu geliyor. Kurala uymayanlar trafiğe çıkamayacak ve denetimlerde cezai yaptırımlarla karşılaşacak.

Tahran’da toplu cenaze törenleri nedeniyle tatil edildi

İran’ın başkenti Tahran’ın Valisi Muhammed Sadık Mutemediyan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İran’ın şehitlerinin görkemli cenaze törenine halkın ve çalışanların geniş katılımını sağlamak amacıyla, Tahran’daki tüm kamu daireleri cumartesi günü …

DEVA Partisinde istifa krizi

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar ve İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, DEVA Partisi’nden istifa etti