Kamçatka’da 3 Deprem

Rusya’da Kamçatka Yarımadası’nda Şiddetli Depremler Meydana Geldi

Rusya’nın Kamçatka Yarımadası’nda son bir saat içinde 3 farklı depremin meydana geldiği bildirildi. Depremlerin büyüklükleri 5 ile 6.2 arasında değişiyordu.

Rusya Bilimler Akademisi Jeofizik Servisi tarafından yapılan açıklamada, Kamçatka Yarımadası kıyısında, Moskova saatiyle 22.32 ile 23.32 arasında meydana gelen depremlerin büyüklükleri 5 ile 6.2 arasında olduğu belirtildi. Bölgede ciddi hasara neden olabilecek bu depremler yakından takip ediliyor.

Related Posts

Çanakkale’de 1400 hektarı kül eden felaket: Yangını çıkartanlar belli oldu

Ayvacık ilçesine bağlı Naldöken köyü yakınlarında 15 Temmuz’da saat 15.00 sıralarında orman yangını çıktı. Yangını fark eden köylülerin ihbarı üzerine bölgeye 4 uçak, 6 helikopter, 24 arazöz, 12 su ikmal aracı, 16 itfaiye aracı, 3 ilk müdahale aracı …

Şam’a dört koldan kuşatma: YPG, İsrail, Dürziler ve İran aynı anda saldırdı

Suriye’de istikrarsızlık isteyen güçler aynı anda harekete geçti. YPG’ye bağlı teröristler Cumartesi gecesi Münbiç’te füze saldırısı düzenledi. Sabah ise Dürzi gruplar Süveyda’da güvenlik güçlerine saldırdı. İsrail eş zamanlı İran’a bağlı hücreleri bahane edip operasyon düzenledi. İran destekli “Ebu Cihad” adlı milis de eski rejim yanlılarını harekete geçmeye çağırdı.

Diyarbakır’da Terörsüz Türkiye Umudu

OSB Başkanı Fidan, terörsüz süreçle birlikte Diyarbakır’ın yatırım ve huzur ortamının arttığını belirtti.

Transferde büyük bomba! Fenerbahçe ile anılan Heung-min Son, kararını resmen verdi

Fenerbahçe ile adı anılan Tottenham’ın Güney Koreli yıldızı Heung-min Son, transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesi Güney Kore turunda olan Tottenham’da basın toplantısı düzenleyen Son, kulüpten ayrılma kararı aldığını duyurdu. Son, 10 yıl geçirdiği kulüpten ayrılmanın zor bir karar olduğunu belirtirken, kariyerine MLS’te devam edeceğini ifade etti.

Bir milyonluk soruyu açtıran Günay teyze

ATV’nin sevilen yarışmasında Kim Milyoner Olmak İster’de 74 yaşındaki Günay Teyze bir milyonluk soruya ulaşarak hafızalara kazındı.

Yemen açıklarında tekne alabora oldu: 20 ölü

Yemen’in güneyindeki Ebyen ili açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan bir teknenin alabora olduğu, yaklaşık 20 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.