MİT’ten Irak’ta nokta operasyon

Anadolu’da Yapılan Kazıda Tarihi Eserler Bulundu

Anadolu’nun tarihine ışık tutacak önemli bir keşif yapıldı. Yapılan kazı çalışmalarında, 2000 yıllık olduğu tahmin edilen birçok tarihi esere rastlandı. Kazı başkanı, bulunan eserlerin bölgenin tarihine yeni bir bakış açısı sunacağını belirtti.

Bulunan eserler arasında çeşitli heykeller, sikkeler ve yapı kalıntıları yer alıyor. Arkeologlar, kazıların devam edeceğini ve daha fazla tarihi eserin gün yüzüne çıkarılacağını söyledi.

Bölgede yapılan kazı çalışmalarının yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. Kazı sonuçları, tarihçilerin ve arkeologların uzun süre üzerinde çalışacağı değerli bilgiler sunabilir.

Haberin devamı için takipte kalın…

Related Posts

İmamoğlu’ndan iktidara ‘Meclis’ çağrısı

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, terör örgütü PKK’nın fesih ve silah bırakma kararı sonrası iktidara çağrıda bulunarak, “Bu sürecin artık milletimizin gözü önünde, TBMM’de yürümesi adına gereğini yapın. Milletimizden çekinmeyin. Barış artık yüce Meclis çatısı altında yeşermeli” ifadelerini kullandı.

‘Hırsız’ kargayla esnafın diyaloğu gündem oldu

Sancaktepe’de marketten cips çalan kargayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden esnaf, ‘Çok acılı alma yakar seni’ diyerek kargayı uyardı.

Finlandiya’da helikopterler çarpıştı: 5 kişi öldü

Finlandiya’nın güneybatısındaki Eura kentinde iki helikopterin havada çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Katil İsrail bir kez daha Gazze’de masum sivilleri hedef aldı: 59 kişi hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nin farklı kesimlerine gece yarısından bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 59 oldu.

Muhalif milletvekili çatıya çıktı: İntiharla tehdit etti

Slovenya’da muhalif milletvekili Andrej Hoivik, parlamento binasının çatısına çıkarak intihar tehdidinde bulundu. Kimseyi suçlamadığını belirten Hoivik, “Bu ülkeye yaptıkları şeyler doğru değil” şeklinde bağırdı.

Dün tutuklanan gazeteci Furkan Karabay’ın hesabına erişim engeli

Dün tutuklanan gazeteci Furkan Karabay’ın hesabına erişim engeli getirildi. Daha önce de tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da hesabına erişim engeli getirilmişti.