Motosiklete bindiler, çevreye korku dolu anlar yaşattılar

Serik’te Maskeli Gençlerin Korku Dolu Anları

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken iki tabancayla yolcuları ve vatandaşları korkutmaya kalkıştı. Diğer motosiklet üzerindeki arkadaşları ise bu korkunç anları cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençlerin silahları insanlara doğrultması büyük bir korku yarattı.

4 Kişi Gözaltına Alındı

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli gençlerden S.K (18) ve G.A (18) ifadelerinde, ellerindeki silahların gerçekte oyuncak silah olduğunu ve gerçek silah sesi çıkarmadığını belirtti.

Korku ve panik yaratarak tehdit etmek suçundan hakkında adli işlem başlatılan maskeli gençlerle birlikte o anları kaydeden Y.Y (19) ve M.Ç (17) ise şu anda soruşturma altında.

Related Posts

Gazze’de yaşam alanı Guantanamo kadar

Gazze’de 2,1 milyona gerileyen nüfus, İsrail saldırıları ve tehcir yüzünden, 55 km2 oluşan yüzde 15’lik bir alana sıkıştı. Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi, Gazze’de bir Filistinlinin günlük kullanabildiği alanın 24 metrekareyle sınırlı olduğunu raporladı. Bu rakam Guantanamo Hapishanesi’ndeki tek kişilik hücrelerden daha küçük bir alan.

Filistinli aktivistten Trump yönetimine dava: ‘104 günümü çaldılar’

ABD’de Filistin’e destek protestolarına öncülük ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Columbia Üniversitesi öğrencisi, Trump yönetimine 20 milyon dolar tazminat ve resmi özür talebiyle dava açtı. Bu, ABD’nin İsrail’in Gazze saldırılarına karşı ülkede düzenlenen protestolara katılanlara yönelik baskısına karşı açılan ilk tazminat davası oldu.

BM Filistin Raportörü Albanese’ye ABD’den yaptırım Avrupa’dan Nobel

ABD, İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırım savaşına karşı duruşuyla Tel Aviv yönetiminin hedef tahtasına koyduğu BM Filistin Raportörü Albanese’yi yaptırım listesine aldığını açıkladı.

Erdoğan’ı kızdıracak anket! İmamoğlu makası açtı, farkı 15’e çıkardı

Ank-Ar’ın yaptığı son ankette tutuklu İBB Başkanı İmamoğlu’nun, Erdoğan’la arasındaki farkı yüzde 15’e çıkardığı görüldü.

Sahilde kumdan kale yaptı: 17 yaşındaki çocuk kale yıkılınca çukurda boğularak öldü

İtalya’nın Viterbo eyaletinde bulunan Villaggio California kamp alanı yakınındaki plajda üzücü bir kaza yaşandı. Kardeşleriyle kumdan kale oynayan 17 yaşındaki bir genç, yaklaşık 1.5 metre derinliğinde kumda açtığı çukurun aniden çökmesi sonucu hapsolarak hayatını kaybetti.

CHP’li Emir, başkan Tutdere’nin tutuklanmasına tepki gösterdi: Anayasa çiğnenmiş, Adıyamanlıların seçme hakkı gasp edilmiştir

CHP’li Emir, başkan Tutdere’nin tutuklanmasına tepki gösterdi: Anayasa çiğnenmiş, Adıyamanlıların seçme hakkı gasp edilmiştir