Üvey kızına cinsel istismardan tutuklanan Türk, Almanya’dan atılıyor

Almanya’da Türk Vatandaşı, Üvey Kızına Yıllarca Cinsel İstismarda Bulunduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilecek

Almanya’da yaklaşık 30 yıldır yasal olarak ikamet eden bir Türk vatandaşı, üvey kızına yıllarca cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Türkiye’ye sınır dışı edilecek.

Düsseldorf İdare Mahkemesi, kamu güvenliği açısından söz konusu kişinin Almanya’da kalmasının uygun olmadığına hükmederek sınır dışı kararını onadı.

ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILACAK

Artı49’da yer alan habere göre, psikoz hastası olduğu belirtilen şahıs, Moers kentine karşı yaptığı acil temyiz başvurusunda da sonuç alamadı. Mahkeme, psikolojik rahatsızlığına rağmen kamu düzeni ve güvenliği açısından ciddi bir tehdit oluşturduğu gerekçesiyle sınır dışı işleminin önünde bir engel bulunmadığını bildirdi.

Reşit olmayan üvey kızına yönelik cinsel istismar suçundan mahkûm edilen şahsın cezasını hapishanede çektiği ve tahliyesi sonrasında elektronik kelepçeyle takip edilmesine karar verildiği aktarıldı.

ALMANYA’YA GİRMESİ YASAKLANACAK

Mahkeme, hastalığın Türkiye’de de tedavi edilebileceğini belirterek, sınır dışı kararının yasal olduğunu vurguladı. Alınan karara göre, şahsın kişisel durumu ve ailesel bağları, kamu güvenliği karşısında ikinci planda kaldı.

Sınır dışı işleminin gerçekleşmesinin ardından, şahsın Almanya’ya 10 yıl süreyle giriş yapması ve ülkede ikamet etmesi yasaklanacak.

Related Posts

Melih Gökçek’le ilgili pes dedirten iddia

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait Dikmen’deki Belediye Başkanlığı Konutu’nun satışı kararı alınırken, eski başkan Melih Gökçek’in konutta kullandığı mobilyaların belediye bütçesiyle alındığı ortaya çıktı.

Odunlukta çıkan yangın araçları küle çevirdi

Bursa’da odunlukta çıkan yangın, park halindeki elektrikli bisiklet ve kamyonete sıçradı. Yangın, sebebiyle araçlar kullanılamaz hale geldi.

İran, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini askıya aldı

İran, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu ile işbirliğini askıya aldı

Çin’i sel vurdu: 18 bin kişi tahliye edildi

Çin’in Xianfeng kentinde meydana gelen sel sonucu yerleşim yerleri sular altında kaldı, 18 bin kişi evlerinden tahliye edildi. Henan eyaletinde ise sel nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi kayboldu.

Reuters: Suriye’de 1500 Alevi sivil katledildi; katliam emri Şam’dan geldi

Reuters: Suriye’de 1500 Alevi sivil katledildi; katliam emri Şam’dan geldi

Leman dergisi çalışanlarına ters kelepçe

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazreti Muhammed’in karikatürünü yayımlayan derginin karikatürist, grafiker, müessese müdürü ve yazı işleri müdürünün gözaltına alındığını bildirdi. Yayınlanan görüntülerde, şahısların yere yatırılarak ters kelepçe takıldığı görüldü.