Yangında hayatını kaybedenlere hakaret eden 5 kişi için gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kişisel Veriler Suçlamasıyla Soruşturma Başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kimliği belirlenen şüphelilere ilişkin “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek”, “kişinin hatırasına hakaret” ve “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” suçlarından başlattığı soruşturma devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesince yapılan çalışmalarla olaya karıştığı tespit edilen, 1’i İstanbul’da ikamet eden 5 şüpheli hakkında arama, el koyma ve gözaltı kararı verildi.

Açık kaynaklardan ulaşılan video ile ses kayıtlarının incelemesi ve çözümü devam ederken başka şüphelilere ilişkin tespitlerin de süreceği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada gündeme gelen iddialarla ilgili “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek”, “kişinin hatırasına hakaret” ile “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” suçlarından soruşturma başlatmıştı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Trump: Papa olmak isterdim

ABD Başkanı Donald Trump, yeni Papa’nın kim olmasını istediğiyle ilgili soruya esprili bir dille, “Papa olmak isterdim. Bu benim bir numaralı tercihim olurdu” yanıtını verdi.

Trafikte tartıştığı sürücüye satırla saldırdı

İzmir’de trafikte sürücülerden biri, diğerine satırla saldırdı. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Belçika’da grev: Hayat durma noktasına geldi

Belçika hükümetinin bütçede yapmayı planladığı kesintilere karşı işçiler iş bırakma eylemi yaptı. Hava ulaşımı ve toplu taşıma grevden olumsuz etkilendi.

Bağcıoğlu açıkladı: Teğmenlerin tazminatı CHP tarafından ödenecek

CHP’nin Milli Savunmadan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Tuzla Piyade Okulu ve Kara Harp Okulu Komutanlığı’ndan Yüksek Disiplin Kurulu süreçleri sonunda ihraç edilen teğmenlerin tazminatlarının, CHP Milletvekilleri tarafından ödeneceğini bildirdi.

İBB’ye ikinci dalga operasyon… Güvenlik görevlisi Çağlar Türkmen’in ifadesi ortaya çıktı: ‘Kamera bantlanması rutin bir uygulama, valizlerde de jammer vardı’

İBB’ye yönelik ikinci dalga operasyonunda gözaltına alınan İBB güvenlik görevlisi Çağlar Türkmen, emniyette verdiği ifadede, “kameraların bantlanmasının rutin bir uygulama olduğunu, valizlerde de jammer bulunduğunu” söyledi. Türkmen’in avukatı da söz konusu jammerların İBB’nin demirbaş listesinde kayıtlı olduğunu ifade etti.

Tamirat için usta çağırdı, hayatının şokunu yaşadı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sıhhi tesisat tamiratı için bir eve giden usta, aniden rahatsızlandı ve hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir